2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Éjszaka sem pihentek a Momentumosok a Balaton partján

A Momentum szerint a Balaton és környéke nem csak Magyarország, de Közép-Európa egyik legsikeresebb, leggyorsabban fejlődő régiója is lehetne.

A párt szerint a lehetne szón van a hangsúly, ha a fideszes elit, a NER újdonsült lovagjai: Mészáros, Tiborcz és Matolcsy vezetésével valamint hathatós állami segítséggel nem épp most nyúlnák le maguknak szőröstül-bőröstül.

„A fideszes elit meg az Orbán-klán rablóprivatizációt folytatva szisztematikusan ellopja a tavat. A kormányfő jó barátja és a veje a Balaton körül már több tucat kemping és szálloda tulajdonosa, de a portfóliójukban van borászat, kikötő és golfpálya is.

Az éjszaka folyamán több Momentumos-aktivista körbejárta azokat az “ikonikus”  érdekeltségeket, amelyek az elmúlt években kerültek a NER lovagok tulajdonába és megfelelően megjelölte azokat. Ilyen hely például a Club Aliga, a siófoki Aranypart Kemping, a Hotel Helios Hévíz, és a Balatonfüredi Nemzeti Vitorlásközpont.

A Momentum szerint a közpénz helye nem magánzsebekben van, hanem érdemi fejlesztésekben. A Balaton nem egy szűk, kivételezett köré, hanem Magyarország közös értéke.” tudatta a párt közleménye.

Kertész Z István/kép: Momentum

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum