2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Egy újabb jobbikos mese…

Egyetlen számozott utcai lakos sem kapott egyetlen önkormányzati lakást sem ingyen Miskolcon. Ez cáfolhatatlan ténykérdés, minden más állítás csak zavaros, követhetetlen Jobbikos mese.
Ugyanis Miskolcon mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, Miskolcon csak az kaphat önkormányzati lakást, aki tisztességgel fizeti a lakás bérleti díját, a közüzemi költségeket, és a rezsit is. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az egész egyszerűen hazudik, és ezalól a Jobbik sem kivétel.

A számozott utcák felszámolására 35 ezer miskolci polgár hozott érvényes társadalmi döntést, ezt minden tisztességes pártnak illik tiszteletben tartani. Ha Jobbik ezt a társadalmi döntést megpróbálja kiforgatni, azzal nem tesz mást, mint azt, hogy valójában a nyomortelepek mellé áll.

A Fidesz-KDNP azonban szövetséget kötött a miskolciakkal a nyomortelepek felszámolására, és ezt a szövetséget senki kedvéért nem árulja el. A nyomortelep felszámolási és rendteremtési programunkat minden politikai ellenszél mellett is következetesen végigvisszük.

Soós Attila, a FIDESZ képviselőcsoportjának vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…