2022. 07. 2. szombat

Ottó
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Dr. Fiszter Zsuzsanna a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. számú egyéni választókerületében

Dr. Fiszter Zsuzsanna a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. számú egyéni választókerületében

A Mi Hazánk Mozgalom nem csak önálló miniszterelnök-jelöltet, hanem mind a 106 választókerületben önálló országgyűlési képviselőjelöltet is indít. Azt gondoljuk 2022-ben az embereknek két választási lehetősége lesz, vagy marad az elmúlt 30 év politikai váltógazdálkodása, – amelyben a Fidesz és a balliberális oldal váltja egymást és amelynek az eredményeit ma pontosan érezhetjük –  vagy a másik lehetőség, a harmadik út, amit a Mi Hazánk Mozgalom kínál. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. számú választókerületében dr. Fiszter Zsuzsannát indítja pártunk, aki a párt végrehajtasi és hitelügyi szakpolitikusa, Kazincbarcikán él, jogász, egy gyermekes édesanya – mutatta be a képviselőjelöltet Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Itt születtem és mióta élek saját magamon és közvetlen környezetemben is tapasztalom a politikai visszásságokat és azok eredménytelenségét, amiknek az elszenvedői az itt élő emberek. Több probléma is sürgetően megoldásra vár, többek között kiemelném, hogy a választókerület, mind társadalmilag mind gazdaságilag is lassan teljesen kettészakad. Érdemes megfigyelni a térség északi régióját és minél északabbra haladunk, annál gyakrabban fordulnak elő no-go zónák. A közbiztonság jelenleg nincs biztosítva, a magyar emberek féltik az életüket és a vagyonukat a választókörzet egyes térségeiben. Néhány példa közelmúltból: a Csenyétén történtek, az utóbbi időben elkövetett gyilkosságok, vagy egy friss eset, amikor Kazincbarcikán egy 17 éves elkövető késsel fenyegetőzött az utcán.
A gazdasági leszakadás nem csak a választókerületen belül figyelhető meg, hiszen több olyan település is van, ahol csak közmunka van jelen vagy rosszabb esetben az sem. Ez a gazdasági leszakadás országos szinten is kiütközik, hatalmas elmaradást mutat a nyugati országrészhez képest. De lehet beszélni az elvándorlásról is, ami az egész térséget érinti. A körzet nehezen tartja meg a fiatalokat, rengeten menekülnek külföldre, a jelenleg érvényben lévő korlátozások, pedig a kisvállalkozásokat is megnyírbálják.
Ez a térség többre érdemes, az itt élő emberek megérdemlik, hogy végre ne legyenek kiszolgáltatva a jelenlegi politikai elitnek és, hogy megalkuvás nélkül képviseljék az ő érdekeiket is. Mivel a jelenlegi urambátyám rendszert kiépítő Fidesz semmivel sem különb, mint a balliberális tömb mögött megbúvó pártok, – amire jó példa Kazincbarcika városvezetése is – ezért indulok képviselőjelöltnek, hogy megmentsük a körzetet és, hogy az itt élők nyugodtan tudjanak tekinteni a jövőbe és itt képzeljék el az életüket.
A Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusaként látom azt, hogy nehéz helyzetben vannak a családok, emberek. Ennek megoldásaként több ponton módosítanánk a jelenlegi rendszert. Legyen az végrehajtó, akikre vonatkozólag non-profit jelleget vezetnénk be a jelenlegi profitorientált magánvállalkozásként működés helyett, közjegyző vagy behajtó cég. Én vállalom ezt a harcot, hogy a gyermekeink, unokáink, nagyszüleink biztonságban élhessenek itt és a gazdasági fellendülés reményében, mert ez itt a mi hazánk!
Dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4 vk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum