2022. 07. 2. szombat

Ottó
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF

Dr. Beleznay Zsuzsanna: Azonnali bértámogatást követelünk!

Dr. Beleznay Zsuzsannának, a Jobbik Család- és Nőügyi Kabinetének vezetőjének, Terézváros alpolgármesterének Facebook-bejegyzése:
A vendéglátóipar után a szépségipar is haldoklik.

‼️ Többek között fodrászok, kozmetikusok, sminkesek, masszőrök, körmösök, kéz- és lábápolók húzták le a rolót előre meg nem határozott időre.

‼️ Ezekben a szakmákban dolgozók javarészt egyéni vállalkozóként működnek, katás adózással, ők azonban semmilyen támogatást nem kapnak az államtól.

‼️ Sokan nem tudják rólam, de miután elvégeztem a jogot, a közgázt, a jogi szakvizsga mellett a szépségiparba is betekintést nyerhettem azáltal, hogy elvégeztem egy fodrász képzést. Ezt pont amiatt tettem, mert szerettem volna megtudni, hogy milyen problémákkal, milyen kihívásokkal küzdenek azok, akik ebben a szakmában dolgoznak.

‼️ Kijelenthetem, hogy akkor sincs egyszerű dolguk, amikor nincs vírus, de amióta a vírus a mindennapjaink részét képezi, azóta nekik is kiemelten nehezített a helyzetük.

Kevesebb a vendégük, kevesebb a bevételük. A teljes bezárás óta pedig még jobban lejt a pálya, hiszen a vállalkozók zöme magánszemélytől bérli az üzletét, így a közüzemi számlák mellett a bérleti díjat is fizetniük kell, ez pedig azt jelenti, hogy néhány hét alatt akár több százezer forintot is veszítenek.

‼️ Éppen ezért az állam nem engedheti el az ő kezüket sem!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum