2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 486 HUF

DK:Nem propaganda kell, hanem megbízható, unió által jóváhagyott védőoltás!

DK: Orbánék addig erőltették a kínai vakcinát, míg túlhúzták a magyarokban a bizalmatlanságot – Nem propaganda kell, hanem megbízható, unió által jóváhagyott védőoltás!

A Központi Statisztikai Hivatal kérdésére  január végén még a megkérdezett magyarok majd’ 40%-a mondta, hogy beoltatná magát a koronavírus ellen. Február elejére viszont már  – szintén a KSH adatai szerint – két százalékkal kevesebben válaszolták, hogy felvennék a védőoltást.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelműen a pánikkormány számlájára írható a magyarok fokozódó bizalmatlansága. Az, hogy erővel átvitték a kínai vakcina magyarországi használatát, érthetően nem fokozta az emberek kedvét az oltás felvételéhez, mert nem hisznek a kínai vakcinák megbízhatóságában. Mi, európai magyarok oltáspárti közösségként felszólítjuk a kormányt: csak az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltás használatát engedélyezzék, mert az emberek egészsége nem lehet semmiféle mutyi, propaganda, vagy politika kérdése!

Arató Gergely
A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem …

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…