2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK:Miért jött hatezer ampullányi orosz vakcina? – Emberkísérletek helyett a kormány inkább oltson az EU által engedélyezett német-amerikai vakcinával!

DK:Miért jött hatezer ampullányi orosz vakcina? – Emberkísérletek helyett a kormány inkább oltson az EU által engedélyezett német-amerikai vakcinával!

Szijjártó Péter tegnap délután bejelentette, hogy hatezer ampullányi orosz vakcina érkezett Magyarországra. Csak az nem derült ki, hogy a bevizsgálatlan, uniós engedéllyel nem rendelkező, az orosz emberek és tudósok által is széleskörben elutasított vakcinából kinek és miért hoztak Magyarországra.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a kormány ne riogassa tovább az embereket az orosz vakcinával, hanem oltson az EU által engedélyezett, biztonságos német-amerikai vakcinával! Ha Orbán Viktor orosz, türk vagy más keleti diktátoroknak akar udvarolni, akkor küldjön nekik bonbont és virágot, ne a magyarokat fenyegesse ismeretlen vakcinákkal történő emberkísérletekkel! A DK emlékezteti a pánikkormányt: amíg ők nem csináltak semmit és alibiztek az orosz vakcinával, addig Európa dolgozott, bevizsgált és engedélyezett egy biztonságos vakcinát. Nincs más feladat, csak be kell adni az EU által biztosított német-amerikai vakcinát és felkészülni a tömeges oltásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…