2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Vona Gábor intézi László Petra oroszországi letelepedését?

Szürreális sajtóinformációk szerint László Petra, a jobbikos TV menekültverő ex-riportere arra készül, hogy – miután beperelte a Facebookot és a megrúgott menekültet – Oroszországba költözzön. A jobbikos riporter tehát “egészen véletlenül” pont a magyar szélsőjobb második(?) hazájában készül letelepedni.
Nehéz olyan momentumot találni a Jobbik munkásságában, ami ne kötné a pártot ezer szállal Oroszországhoz: korábban a Jobbik politikusai segédkeztek a Krím annektálásában választási biztosként, mára pedig a párt EP-képviselője orosz kém hírében áll Európában. A szélsőjobboldali párt mögötti támogatásokkal kapcsolatban már régóta orosz pénzekről hallani, amit nem cáfoltak eddig a párt a hiányos, megkésve leadott, és sok esetben hiteltelen pénzügyi beszámolói sem. László Petra esetéből most úgy tűnik, hogy Moszkva már nem csak az atyáskodó mecénást, hanem az otthon melegét is jelentheti a szélsőjobboldal számára.

A Demokratikus Koalíció tudni szeretné, hogy Vona Gábor vagy esetleg más jobbikos politikus áll-e László Petra Oroszországba költözése mögött? A DK szerint szoros lehet a barátság a Jobbik és Oroszország között, ha már a párt vállalhatatlanná vált riportere is az orosz medve melengető ölelésére vágyik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…