2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Vizsgálják ki, hogy miért nem látták el a kórház főbejáratában összeeső nőt!

DK: Vizsgálják ki, hogy miért nem látták el a kórház főbejáratában összeeső nőt!

Újabb vérlázító hír az orbáni egészségügyből: egy beteg, akit percekkel korábban hazaengedett az orvos a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházból, a főbejáratban kapott epilepsziás rohamot.

A híradások szerint a főbájáratot ekkorra bezárták és a portás akkor sem volt hajlandó azt kinyitni, valamint segítséget hívni, amikor már a nőn segíteni akaró taxis kétségbeesésében rugdosni kezdte az ajtót. Ismét nem az egészségügyön múlt egy ember élete, hanem egy másik betegen és a taxisofőrön.

A Demokratikus Koalíció azonnali vizsgálatot követel annak kiderítésére, hogy miért nem látták el a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház főbejáratában összeeső nőt! A DK szerint az nem nevezhető egészségügyi szolgáltatásnak, ha valaki egy kórház főbejáratában is meghalhat anélkül, hogy segítséget kapna. A DK szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy a fő felelősség az egészségügy állapotáért Orbán Viktoré, azonban azt is ki kell deríteni, hogy a kórháznál ki hibázott. Minden tiszteletünk azé a két emberé, akiknek volt lélekjelenlétük az epilepsziás rohamot kapó nő segítségére sietni.

László Imre
A DK egészségügyi munkacsoportjának vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek