2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Veszélyes Tarlós struccpolitikája – Online is gyűjtjük az aláírásokat a 3-as metró felújításáért!

DK: Veszélyes Tarlós struccpolitikája – Online is gyűjtjük az aláírásokat a 3-as metró felújításáért!

Tarlós István ma azt találta mondani a 3-as metró mai füstölése közben a Fővárosi Közgyűlésben, hogy nincs generális metróügy. A struccpolitika tehát folytatódik, kérdés, hogy mikor szedi első áldozatát.
A DK a mai naptól már nem csak az aluljárókban, hanem az interneten is elérhetővé tette a 3-as metró felújításáért indított petícióját. A struccpolitikát folytató Tarlós Istvánt és a Fideszt láthatóan nem zavarja, hogy 6 éve nem tettek semmit a metró félmillió utasának biztonságáért. A füstölések és vészhelyzetek lassan már mindennaposak a 3-as vonalán – ez alól a mai nap sem kivétel -, kész csoda, hogy eddig nem történt halálos áldozatokkal járó tömegkatasztrófa.

A Demokratikus Koalíció a budapestiek segítségével fog nyomást helyezni a Fidesz felelőtlen városvezetésére és a kormányra. Reméljük, hogy több tízezer budapesti aláírása elég lesz ahhoz, hogy megkezdődjön a felújítás, és nem csak akkor lesz „generális metróügy”, ha bekövetkezik egy halálos áldozatokkal járó tragédia. A petíciót a DK, és a DK politikusainak Facebook-oldalán lehet aláírni.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum