2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Újabb korrupt fideszes a Paralimpiai Bizottság élén?

A parasportolók pénzéből luxuséletet élő Gömöri Zsolt és a neki végtörlesztést javasoló Deutsch Tamás után új ember foglalta el a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöki székét. Az új elnök, Szabó László sajnos “méltónak” tűnik elődeihez, hiszen még saját blogbejegyzésében is “megalkuvó szemétládaként” aposztrofálja önmagát.

A parasportolók pénzéért felelős Szabó azzal büszkélkedik egy korábbi blogbejegyzésében, hogy miként vesztegethették meg húszezer forinttal, amikor egy fesztiválon DJ-zett. Deutsch Tamás volt államtitkára a Paralimpiai Bizottság élén most nem húszezer forintért, hanem több tíz millióért lesz felelős, aminek minden egyes forintjának a paralimpikonok felkészítését kellene szolgálnia. A magát “megalkuvó szemétládának” tartó Szabóval úgy tűnik, hogy még mindig nem ért véget a Paralimpiai Bizottság körüli botrány, amiben mindig megjelenik a pénzek kezeléséért egy fideszes, hogy megvalósítsa a “kecskére káposztát” klasszikus esetét.

A Demokratikus Koalíció szerint megengedhetetlen, hogy egy ilyen korrupt gondolkodásmódú ember üljön a Paralimpiai Bizottság élén. A DK szerint jobb, ha Szabó László inkább már most lemond, minthogy később a saját írásában elismert megvesztegethetőségét a parasportolók pénzén elégítse ki. A DK követeli, hogy egy pártfüggetlen, feddhetetlen előéletű, a sportolók pénzével felelősen bánó embert válasszanak a Magyar Paralimpiai Bizottság élére!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum