2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Tarthatatlan állapot, ágyi poloskával fertőzött a Központi Baleseti Ambulancia

Az Index olvasója fotókat készített a Központi Baleseti Ambulancián az ágyi poloskákról. Később a kórház orvos-igazgatója is megerősítette, valóban poloskák voltak az intézményben.
A Demokratikus Koalíció szerint egy egészségügyi intézményben különösen fokozott figyelmet kellene fordítani a különböző élősködők, rágcsálók irtására, szaporodásuk megelőzésére. Folyamatos ellenőrzésre, erre fordítható költségkeretre van szükség a kórházakban, hiszen a már elszaporodott ágyi poloskákat nehéz kiirtani, a betegek pedig haza is hurcolhatják a nemkívánt “vendégeket”. A kormány pedig éppen a napokban közölte, hogy az egészségügyben rendelkezésre álló források elegendőek. Ebből a példából is láthatjuk, hogy mennyire elegendőek.Az Orbán-csomag megszorító intézkedései miatt a fertőzések is egyre komolyabb problémát okoznak, többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint közúti balesetben. A DK szerint felháborító, hogy az egészségügyben van a legnagyobb fertő, itt a megoldás már nem tűr további halasztást.

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum