2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Tarlós panaszkodik, de nem cselekszik

Maratoni, de a budapestiek számára haszontalan sajtótájékoztatót tartott Tarlós István. A főpolgármestertől megtudtuk, hogy a Fidesz a hátába döfte a kést, de ebben semmi meglepő nincs, az egész országgal ezt teszik. Szidta az ellenzéket, a DK-t különösen, ami azt jelenti, hogy megfelelően ellenőrizzük a városvezetés tevékenységét. Azt a bejelentését, miszerint orvosaival történt konzultáció után 2019-ben újra indulni kíván a posztért, a megbízói által elkövetett hátbaszúrás után nehezen tudjuk értelmezni. A hátszúrások ugyanis nemigen szoktak meggyógyulni, Budapest élére pedig egészséges emberre van szükség.

Ennél is nagyobb baj, hogy a fővárosban élők semmit sem tudtak meg arról, hogy mi lesz a BKV-val,  ki fizeti és üzemelteti majd az agglomerációs közösségi közlekedést? Honnan fogja kipótolni a Főváros a költségvetéséből a 2016-ban hiányzó 20 milliárd forintot? Mi lesz a közvilágítással, várostakarítással, iskolák működtetésével?

A Demokratikus Koalíció megállapítja, hogy egy városvezető nem panasznapot tart, hanem cselekszik. Tarlós Istvánnak is ezt kéne tennie. Ha mégsem megy, jobb lenne, ha távozna.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi önkormányzati képviselő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek