2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Támogatjuk a Kossuth téri tüntetést

Magyarország ezer sebből vérzik. Megszűnt a tanítás és a tanulás szabadsága, agyonterhelt, megfélemlített tanárok és diákok gyakran fűtetlen tantermekben, ehetetlen menzakoszttal traktálva próbálnak a jövőre felkészíteni és felkészülni. Nem jobb a helyzet az egészségügyben sem. Pénzhiány, hosszú műtéti várólisták, országot elhagyó orvosok, kimerült ápolók, elmaradó műtétek jelzik, hogy így nem mehet tovább.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a holnapi, immár az Orbán-rezsim egésze ellen szerveződő demonstrációt, amelyhez már közelekdési, vegyipari és bányász érdekvédelmi szervezetek is csatlakoztak. A DK arra kéri tagjait, szimpatizánsait, támogatóit, hogy pártjelvények nélkül vegyenek részt a tüntetésen. Itt jegyezzük meg: a DK éppen ma három éve három éjen át virrasztott a már akkor is tönkretett oktatásért.

A holnapi nap a DK számára azért is kiemelten fontos, mert megtartjuk a párt VI. Kongresszusát. Itt fogadjuk el a Sokak Magyarországa című programunkat, amely reményeink szerint ajánlat és vitaanyag mindazok számára, akik az orbáni rendszer bukását és a negyedik Magyar Köztársaság felépítését akarják.

Niedermüller Péter alelnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek