2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Szent István és az európai Magyarország fog “nevetni a végén”

Augusztus 20. hazánk legrégebbi és legjelentősebb ünnepe, amely a hazánk ezer éves Európához tartozásának állít emléket. Államalapítónk nem követelt több tiszteletet, nem üzengetett, és nem akarta megállítani hazánk európai szövetségeseit, mert tudta, hogy a magyarok sorsa összefonódik Európáéval. Szent István hitt a magyarok képességeiben, felismerte, hogy a magyaroknak tehetségük és szorgalmuk alapján ott a helyük az európai közösségben.

A Demokratikus Koalíció szerint Szent István és az európai Magyarország fog “nevetni a végén”. Jöhetnek fejedelmek, kiskirályok és zsarnokok, akik szembefordulnak Magyarország európaiságával, ez csak ideig-óráig tartó eltévelyedés lehet. A magyarok mindig a szent istváni utat, mindig Európát fogják választani. A DK 2017-ben is büszkén emlékezik államalapítónkra, mert Szent István hagyatéka remény minden európai magyar számára. Remény a megújulásra, remény az alkotmányos jogállam helyreállítására, remény az ezer éves Európához tartozásunk megőrzésére.

Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…