2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK-Szeged: A Fidesz és a lila köd

A Demokratikus Koalíció úgy látja, hogy a szegedi Fideszes honatyák nem ebben az országban élnek. A hétfői parlamenti ülés után nyilatkozó szegedi képviselők valószínű, hogy nem ebben a világban élnek. Míg a képviselők lila ködbe burkolózva méltatták az Orbán rezsim „fantasztikus” teljesítményét, addig elfeledkeznek arról, hogy négymillió ember él szegénységben, az egymillió munkahely csak ígéret maradt, a magyar oktatási rendszert szétverték, a Matolcsy-Varga féle gazdaságpolitika a tönk szélére sodorta az országot, és három év kormányzás után még mindig elmúltnyolcéveznek.


Képviselő Urak!

Ez nem nagy teljesítmény! Javasoljuk a szegedi honatyáknak, hogy néha ki kellene szállni az autóból is mikor Szegeden járnak és megkérdezni a választópolgárokat, mi gondolnak Orbán rendszeréről, mert bizony rosszabbul élünk, mint négy éve.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a képviselőket, hogy dolgozzanak végre Szegedért és a választópolgárokért, mert nem arra kapták a pillanatnyi többséget, hogy tönkre tegyék az országot.

Dr. Binszki József       Csóti Zsombor
Demokratikus Koalíció Szeged

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…