2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Sikeres megállapodás Erzsébetvárosban – Az ellenzéki pártok közösen győzik le a Fidesz helytartóit a VII. kerületben!

DK: Sikeres megállapodás Erzsébetvárosban – Az ellenzéki pártok közösen győzik le a Fidesz helytartóit a VII. kerületben!

Erzsébetvárosban is sikeresen megszületett az ellenzéki megállapodás, amelynek értelmében az őszi önkormányzati választáson a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP minden körzetben közös jelöltet indít el.

A Fidesszel szemben álló ellenzéki pártok közös polgármesterjelöltje Niedermüller Péter, Erzsébetvárosban született és ma is itt élő ellenzéki politikus, aki a választók támogatásával legyőzi Orbán kerületi helytartóját.

Mi, európai magyarok, a Fidesz legelszántabb ellenfelei a tavalyi országgyűlési választáson már bizonyítottuk Erzsébetvárosban, hogy le tudjuk győzni a Fidesz helytartóit. Ezzel az ellenzéki megállapodással tovább erősödik a jelenlegi hatalom elleni küzdelem, és októberben megmutatjuk: képesek vagyunk vezetni a ránk bízott  kerületet,Erzsébetváros pedig élő és élhető dísze lesz Budapestnek. Mindenki az európai Erzsébetvárosért!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum