2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Segítenénk a kormányzati plakátkampányt

Kovács Zoltán kormányszóvivő jelentette ma be, hogy a kormány újabb plakátkampányra készül, amely a Fidesz kormányzásának gazdasági teljesítményét szeretné bemutatni. Kovács nem árulta el, hogy mik lesznek a pontos szövegek. A Demokratikus Koalíció szeretne az Orbán-kormány segítségére sietni a “termelési jelentések” megfogalmazásában, ezért – reméljük, hogy még nem túl későn – szövegötleteket javasolunk. A DK szerint a “Több különadó, több siker!” vagy az “Eltöröltük a létminimum mérését, nincs többé szegénység!” üzenetek őszinte mosolyt csalhatnának nemzetünk büszke arcára, nem is beszélve a “7 napból akár már 6-on is vásárolhatsz!” szövegről.

A DK szerint jól jelképezné a kormányzati teljesítményt például a “Megvédtük a brókereket” szöveg is, de akár jó ötlet lehet a “Stadionokkal fejlesztettük az oktatást, egészségügyet” üzenet is. A DK továbbá javasolja a kormánynak, hogy köszönetet mondó plakátok is legyenek, például “Köszönjük a magánnyugdíjadat!”, “Köszönjük a trafikodat!” és “Köszönjük a földedet!” üzenetekkel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum