2023. 09. 26. kedd

Jusztina
1 EUR 391 HUF
1 GBP 450 HUF

DK: Rogán számoljon el a szomszédjának juttatott milliárdokkal!

Az Átlátszó írta meg, hogy Rogán Antal Pasa-parki szomszédja az elmúlt 5 évben már 5,1 milliárd forint közpénzt, és közvetve 9 V. kerületi trafik üzemeltetési jogát nyerte el. A „szerencsés” szomszéd számos esetben verseny nélkül jutott állami megbízásokhoz, többek között a menekültellenes plakátkampányokat is ő készítette.
A Pasa-parki szomszédságnak tehát nem okoz gondot, ha orvosra van szükség, vagy rendes iskolára a gyereknek, hiszen a Rogántól kapott közpénzekből futja a legjobb magánszolgáltatásokra is. A fideszes kevesek bármit megengedhetnek maguknak a sokak adóbefizetéseiből fű alatt egymásnak osztogatott közpénzekből, és a maguknak elorozott trafikok bevételeiből.
A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a fideszes maffiakormányzásban már nem csak a fideszes politikusok és családjaik, hanem a politikusok szomszédjai is milliárdos vagyonokra tettek szert. A DK szerint a kormányváltás utáni független igazságszolgáltatásnak egyenként kell majd kivizsgálnia a fideszes politikusok, rokonok és szomszédok közbeszerzéshez, földhöz, és trafikhoz jutását.

A DK szerint Rogán Antalnak el kell majd számolnia a szomszédjának juttatott vagyonokkal (is). A DK által képviselt Sokak Magyarországa nem a kevesek meggazdagodásáról, hanem a sokak tisztes megélhetéséről fog szólni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fogadj örökbe Zsolnay-kerámiát!
Elbűvölnek a Zsolnay Negyed kültéri szobrai, a Gyugyi-gyűjtemény műtárgyai vagy a Rózsaszín kiállítás pink szépségei? Szívesen csatlakoznál a kultúra…

További cikkek