2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

DK: Rekordon a magyarok halálozása – Orbán a hibás

Kevesebb gyermek született és sokkal többen haltak meg Magyarországon mint tavaly ilyenkor. A hivatalos statisztika szerint a házasságkötések száma is csökkent.A magyarok természetes fogyása 2016 januárjához képest 57 százalékos. Az önmagát családbarátnak nevező Orbán-kormány áldatlan működésének eredménye ez, hiába a gyenge érvelés, amely az influenza járvánnyal magyarázza az elborzasztó adatokat.

A bűnös az Orbán-kormány, amelynek uralkodása idején brutálisan megnőtt a szegények száma. Pusztítja az életet a stressz, a megélhetésért érzett aggódás, a ki nem fizetett sárgacsekkek okozta félelem, a ki nem váltott gyógyszerek miatt bekövetkező halál. Az Orbán-kormány idején szétesett a háziorvosi rendszer, ötven kilométeres körzetekben nincs ellátás, többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben, megnőttek a kórházi várólisták.

A DK szerint az Orbán-kormány tönkretette magyarok millióinak életét, ezért fogy ilyen tragikus ütemben a magyar. A DK Sokak Magyarországa című programja szerint növelni kell a béreket, a gazdaság teljesítményével arányosan a nyugdíjakat, és biztosítani kell a gyógyulás lehetőségét. Ez fogja megállítani ezt a halálozási adatot. Az új kormány családbarát politikája ösztönözheti majd a gyermekvállalást is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum