2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

DK: Rekordon a magyarok halálozása – Orbán a hibás

Kevesebb gyermek született és sokkal többen haltak meg Magyarországon mint tavaly ilyenkor. A hivatalos statisztika szerint a házasságkötések száma is csökkent.A magyarok természetes fogyása 2016 januárjához képest 57 százalékos. Az önmagát családbarátnak nevező Orbán-kormány áldatlan működésének eredménye ez, hiába a gyenge érvelés, amely az influenza járvánnyal magyarázza az elborzasztó adatokat.

A bűnös az Orbán-kormány, amelynek uralkodása idején brutálisan megnőtt a szegények száma. Pusztítja az életet a stressz, a megélhetésért érzett aggódás, a ki nem fizetett sárgacsekkek okozta félelem, a ki nem váltott gyógyszerek miatt bekövetkező halál. Az Orbán-kormány idején szétesett a háziorvosi rendszer, ötven kilométeres körzetekben nincs ellátás, többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben, megnőttek a kórházi várólisták.

A DK szerint az Orbán-kormány tönkretette magyarok millióinak életét, ezért fogy ilyen tragikus ütemben a magyar. A DK Sokak Magyarországa című programja szerint növelni kell a béreket, a gazdaság teljesítményével arányosan a nyugdíjakat, és biztosítani kell a gyógyulás lehetőségét. Ez fogja megállítani ezt a halálozási adatot. Az új kormány családbarát politikája ösztönözheti majd a gyermekvállalást is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…