2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Reagálás Orbán Viktorra – Nincs, nem volt, és ezek szerint nem is lesz már válságkezelés

DK: Reagálás Orbán Viktorra – Nincs, nem volt, és ezek szerint nem is lesz már válságkezelés

Orbán Viktor azt mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján, hogy “a gazdaságvédelmi akciótervet lezárták”. Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett “válságkezelés” kimerült a fideszes oligarchák még gazdagabbá tételében, a lopásban és az ország értelmetlen eladósításában, az eddig is cserben hagyott magyarok pedig továbbra sem számíthatnak segítségre.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor egy cserbenhagyásos gázolás elkövetőjének magabiztosságával ismerte el, hogy ahogy eddig, úgy ezután sem fog segíteni a válsággal sújtott magyaroknak. A DK emlékezteti a miniszterelnököt: a magyar gazdaság történelmi visszaeséséért, és az államadósság 2008-ban sem látott rekordmagas szintjéért már nem a vírus a felelős, hanem a válságkezelést elmulasztó kormány. Megértjük, hogy nehéz győzelmi jelentést fabrikálni 10 hónap kormányzásképtelenség, kapkodás, pánik és kudarcok sora után, de az biztos, hogy sem a hazudozás, sem egy nemzeti konzultáció nem fogja pótolni a munkahelyek és a vállalkozások megvédését. A válság még jó ideig velünk marad, ezt pedig Orbán Viktornak és tesze-tosza kormányának köszönhetjük.

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke, EP-delegációvezetője, az Európai Parlament Gazdasági Bizottságának tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum