2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

DK: Reagálás Orbán Viktor beszédére

Orbán legkegyetlenebb ellenfele a magyar valóság. Az a megbocsáthatatlan dráma, hogy orvosok százai készülnek elhagyni a pályát, hogy tanévkezdéskor nincs elegendő tanár, hogy közel 600 ezer nyugdíjasnak 100 ezer forinti alatti a nyugdíja. Ez a Magyarország torkig van Orbán rendszerével és szégyenteljesnek tartja, hogy a kormányfő-pártelnök mint beszéde mutatja, ebből a tragédiából semmit nem lát. Az Orbánnal szemben álló ellenzék nem fél a kormányfő fenyegetésétől az önkormányzati választás előtt. Önérzetes és öntudatos ellenzék nem engedi magát zsarolni.  Falvak és városok fejlesztése nem kegy és nem jutalom azért, hogy Orbánnak tetsző vezetőket válasszunk. Megállíthatatlanul dolgozunk azért, hogy az európai adófizetők pénzét ne jutalomként oszthassa Orbán kormánya, hanem azt a települések közvetlenül Brüsszeltől kaphassák meg.

A tét továbbra is változatlan: Orbán vagy Európa!

Települések sokaságát fogjuk visszaadni az ott élő embereknek. Megteremtjük a szabad európai élet előfeltételeit és folytatjuk küzdelmünket, amíg e kormányra végső vereséget nem mérünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum