2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

DK: Pokorni Zoltán nem áll ki a menekültekért

A 12. kerületi önkormányzat elvetette annak a DK által benyújtott határozati javaslatnak az elfogadását, amely hitet tesz a menekültválság kezelése mellett, és felkéri a kormányt, hogy az Európai Unió intézményeivel és tagállamaival közösen keressen megoldást a problémára. Pokorni Zoltán polgármester még egy pártpolitikától mentes, az európai zsidó-keresztény értékek és történelmi hagyományok szellemében megfogalmazott, menekülthelyzetre vonatkozó közös közlemény gondolatát is elutasította.

Az egész magyar társadalmat közvetlenül is érinti a mostani válság. Az Orbán-kormány folyamatos hazudozással, a tények meghamisításával, vízágyúval és könnygázzal, szögesdróttal, hazánk szövetségeseinek gyalázásával és országunk elszigetelésével húzza ördögi mélységbe népünket. Ebben a helyzetben a karitatív és civil szervezetek erőfeszítésén túl a képviselőknek is példát kell mutatniuk erkölcsi tartásból és konkrét segítségnyújtásból. Kiemelt jelentősége volna annak, hogy a polgárok mind közvetlenebbül, önkormányzataik útján tegyenek hitet közös elveinkről és ajánljanak kézzelfogható támogatást a nálunk menedéket kérőknek. Pokorni Zoltán és párttársai bebizonyították, hogy számukra fontosabb a lojalitás a nemzeti érdekeinket meggyalázó Orbán-kormányhoz, mint az összefogás egy önzetlen és tisztességes cél érdekében. Alig orvosolható kárt okoztak ezzel a Hegyvidék lakosainak.

Kerék-Bárczy Szabolcs
a DK önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum