2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Pert nyertünk az MTK és a ZTE ellen is, ki kell adniuk, hogy mire költötték a TAO-pénzeket

DK: Pert nyertünk az MTK és a ZTE ellen is, ki kell adniuk, hogy mire költötték a TAO-pénzeket

A DK ígéretéhez hűen nem állt meg Felcsúton a TAO-pénzek felhasználása utáni nyomozásban. A DK a tegnapi napon újabb két futballklub, az MTK és a ZTE ellen is pert nyert első fokon. Ezzel a DK lassan az NB1-ben is helyet érdemelne, hiszen korábban a Felcsút, a Vasas, a Ferencváros és a Videoton ellen is nyertünk, ezeknek a csapatoknak is ki kell adniuk, hogy mire használták fel a TAO-pénzeket.

A Demokratikus Koalíció ki fogja deríteni, hogy mire mentek el a magyar adófizetők milliárdjai a magyar futballklubokban. A DK jelenleg több, mint 30 sportszervezet ellen folytat peres eljárást, hogy legalább minimális átláthatóságot elérjen a korrupció melegágyaként működő TAO-támogatások területén. A DK ezúton is figyelmezteti Orbán Viktort: hiába bújik a jogászai mögé és megy szembe egy jogerős ítélettel, előbb-utóbb a Felcsútról is ki fog derülni, hogy mire költötte a magyarok pénzét.

Földi Judit
Elnökségi tag
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek