2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

DK: Őrizzük meg a megállapodást

A Demokratikus Koalíció sajnálja, hogy máig nem sikerült létrehozni a teljes körű ellenzéki megállapodást a budapesti önkormányzati választásra. Azért folytatunk tárgyalásokat, hogy a megállapodás mégis megszülessen. Rajtunk eddig sem múlt, hogy az egyezség mindhárom fél számára korrekt, tisztességes és méltányos feltételeket tartalmazzon.
Ha mégsem jönne létre a teljes körű megállapodás, a DK arra kéri az MSZP-t és az Együtt-PM szövetséget, hogy mivel az eredeti megállapodás 95 százaléka egyik fél által sem vitatott, az egyezségnek ezeket a pontjait a szövetséges pártok továbbra is tekintsék érvényesnek. Ezt a Demokratikus Koalíció önmagára nézve szívesen tekinti kötelezőnek.

A Demokratikus Koalíció továbbra is abban érdekelt, hogy a lehető legszélesebb együttműködés alakuljon ki a demokratikus ellenzéki pártok között. Csak így lehet reális esélyünk arra, hogy reményt kínáljunk a fővárosban változást akaró demokraták százezreinek, hogy Tarlós István és a Fidesz pártkatonái leválthatók.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum