2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Orbánék lebuktak – Tanárokat és orvosokat is érinthet a bürokráciacsökkentés!

DK: Orbánék lebuktak – Tanárokat és orvosokat is érinthet a bürokráciacsökkentés!

Mióta kiszivárgott a „bürokráciacsökkentésnek” csúfolt kormányzati intézkedés előterjesztése, egyre több baljós részlet kerül napvilágra. A sajtóban ma már széles körben megjelent, hogy a kormány több ezres leépítése akár az egyetemeket is érintheti.
Ezzel bebizonyosodtak a DK félelmei: nem csak hivatalnokokat és ügyintézőket, hanem az Orbánnak nem tetsző tanárokat és kutatókat is az utcára teheti a kormány. Ha pedig ezt megteheti az oktatásban, akkor megteheti az egészségügyben is. A „bürokráciacsökkentés” zászlaja alatt tehát ismét a sokak oktatásán, vagy akár gyógyításán spórolna a Fidesz, hogy még több pénz maradjon a már ma is milliárdos fideszes keveseknek.

A Demokratikus Koalíció számára elfogadhatatlan a „bürokráciacsökkentésnek” hazudott több ezres leépítés. A DK szerint a fideszes kevesek ismét a sokak oktatásán, egészségén és jövőjén spórolnak, elárulva a magyar embereket. A DK figyelmezteti a kormányt: azokon a sokakon spórol, akik adóbefizetései nélkül nem is lenne miből elvenni.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek