2023. 12. 1. péntek

Elza
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Orbán Viktornál és kormányánál nincs jobb fogamzásgátló a világon – Elég volt az álkeresztény demográfiai aggódásokból!

DK: Orbán Viktornál és kormányánál nincs jobb fogamzásgátló a világon – Elég volt az álkeresztény demográfiai aggódásokból!

Orbán Viktor miniszterelnök szerint államcél az erőteljes demográfiai politika folytatása, azaz a Fidesz kormány továbbra is jobban akarja tudni, hány gyereket is kell vállalnia egy jó magyarnak.

A Demokratikus Koalíció szerint pillanatnyilag nincs jobb fogamzásgátló mint Orbán Viktor és kormánya. A Fidesz intézkedéseinek köszönhetően rekordkevés gyerek született Magyarországon, ugyanis szüleik jobbnak látták, ha ezek a gyerekek inkább Németországban, Angliában, vagy Hollandiában látják meg a napvilágot.A hazug családtámogatási rendszer pedig csak arra jó, hogy az amúgy is tehetős fideszes kör még jobban éljen belőle. Lehet, hogy Orbán Viktor úgy gondolja, hogy ő a megfelelő kedvcsináló ahhoz, hogy a magyarok elkezdjenek tömegesen szaporodni, a valóság ezzel szemben az, hogy a legtöbbet azzal segítené, ha inkább eltűnne álkeresztény gondolataival együtt.

 

Molnár Csaba
EP-képviselő, ügyvezető alelnök
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek