2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Orbán Viktor nevezze meg és mondassa le az oltási rendszer összeomlásának felelősét!

DK: Orbán Viktor nevezze meg és mondassa le az oltási rendszer összeomlásának felelősét!

Az elmúlt egy évben megismert kormányzati fejetlenség maga alá gyűrte a hétvégére tervezett tömeges oltást is. Voltak, akik annak ellenére kaptak sms-t arról, hogy beoltanák őket, hogy korábban már megkapták az oltást. Voltak, akiknek a lakóhelyüktől akár több mint száz kilométerre jelöltek ki oltópontot, sőt olyan is előfordult, hogy egy házaspár egyik tagját Ceglédre, a másikat Budapestre hívták ugyanarra az időpontra. Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújában el is ismerte az összeomlást, azt mondta, hogy egy rövid időre leállították az oltás megszervezését, később pedig az Operatív Törzs tájékoztatott arról, hogy az összeomlás miatt lefújják a hétvégi tömeges oltást, bár ezt az üzenetet később nyomtalanul törölték.

A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot vár a kormánytól: mi ez a fejetlenség, és ki ennek a személyi felelőse? Hogyan lehetséges, hogy a kormány már egy ennyire alapvető és egyszerű feladat megoldására is képtelen? Mikor lesz végre rend, meddig fogja még akadályozni a védekezést a kormányzati tesze-toszaság és kormányzásképtelenség? A DK szerint a példátlan összeomlás nem maradhat következmények nélkül: Orbán Viktor nevezze meg és mondassa le az összeomlás személyi felelősét, ezek után ez a minimum!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum