2023. 02. 3. péntek

Balázs
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Orbán Viktor azonnal kérjen külföldi segítséget a koronavírusos betegek ellátásában!

DK: Orbán Viktor azonnal kérjen külföldi segítséget a koronavírusos betegek ellátásában!

Mára Magyarország lett a koronavírus által leginkább sújtott ország a világon. A múlt héten világelsők lettünk lakosságarányos halálozásban, tegnap már 5 és fél percenként halt meg egy magyar, a kórházban kezeltek és a lélegeztetőgépen lévők száma naponta újabb és újabb rekordot dönt. Az elmúlt 10 év egészségügyet érő kormányzati megszorítások miatt azok az orvosok és ápolók hiányoznak a rendszerből, akiket a kormány elüldözött, a szakemberhiány pedig minden egyes nap életeket követel.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy azonnal kérjen nemzetközi segítséget a koronavírusos betegek ellátásában! Orbán Viktor ne szájhősködjön, hogy majd még mi segítünk másoknak, mert jelen pillanatban egyetlen országnak sincs akkora szüksége a segítségre, mint hazánknak. Ez nem a melldöngetés és a hamis sikerpropaganda, hanem az életmentés ideje. Követeljük, hogy a kormány azonnal kérjen nemzetközi segítséget, különben még több magyar fog meghalni!

dr. Molnár Csaba

A DK ügyvezető alelnöke, EP-delegációvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…