2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Orbán mondassa le Farkas Flóriánt!

Ma már nincs olyan magyar vagy uniós szerv, amely ne nyomozna Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat volt vezetője után. Farkas a gyanú szerint több száz millió forintot lophatott el a romák felzárkóztatására szánt pénzből, ám az EMMI vizsgálódása, a NAV, a rendőrség, és az Olaf nyomozása ellenére továbbra is megtarthatta miniszterelnöki megbízotti pozícióját.

Látható, hogy az Orbán Viktor által személyesen megbízott Farkas Flórián törvényen kívüliként élheti mindennapjait anélkül, hogy magyarázatot kéne adnia az eltűnt pénzekre vagy a hiányzó érettségijére. Farkas a mai napig havi egymillió forintot kap az adófizetőktől miniszterelnöki megbízottként, Orbán Viktorban pedig még fel sem merült, hogy visszahívja a lassan hivatalosan is bűnözővé váló barátját. A fideszes kevesek – a legfőbb ügyész tétlenségének biztos tudatában – az elmúlt 6 évben is mindig összezártak, most azonban Orbán személyes kinevezettjéről van szó.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor elárulja a magyar adófizetőket, ha továbbra is pátyolgatja a számtalan korrupciógyanús ügyben gyanúsított barátját. A DK követeli, hogy Orbán Viktor szüntesse meg Farkas Flórián megbízatását, és nyilvánosan szólítsa fel a képviselői mandátumáról való lemondásra. Ha ez nem történik meg, akkor Orbán Viktor elismeri: a kormányában helye van a korrupt politikusoknak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…