2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: Orbán, Lázár, Kovács – Hányan kaptak pénzt a Fideszben Soros Györgytől?

Az Orbán-kormánynak nevezett produkciós iroda az elmúlt hetekben rendre Soros Györgyöt nevezte meg Magyarország főellenségeként. Lázár János tegnap már odáig ment, hogy a kormánynak bizonyítékai vannak arról, hogy „minden ellenzékhez köthető szervezetet Soros György finanszíroz”.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter csak azt felejtette el elmondani, hogy a magyarországi pártok közül a Fideszben politizál a legtöbb, korábban Soros György által támogatott ember. Lázár János vajon miért nem említette, hogy ő maga is dolgozott olyan civil szervezetnek, amelyet Soros György is támogat? Miért nem beszélt a Soros-ösztöndíjjal Oxfordban tanuló Orbán Viktorról? Miért nem került szóba, hogy mennyi pénzt kapott ösztöndíj gyanánt Sorostól Kovács Zoltán, kormányszóvivő? És egyáltalán: hány fideszes képviselő, miniszter és állami vezető kapott pénzt Soros Györgytől, ha már éppen ő a főellenség?

A Demokratikus Koalíció írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz. A DK azt szeretné megtudni a miniszterelnöktől, hogy rajta, Lázár Jánoson és Kovács Zoltánon kívül hány fideszes politikust támogatott még Soros György, illetve hogy magára vette-e, amikor a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy Soros seregeinek ideje lenne kivonulniuk Magyarországról.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum