2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Orbán elől Nyugatra menekülnek a magyarok

Ha nem történik változás, a katasztrófa elkerülhetetlen. A Tárki legújabb kutatásának adatai és előrejelzése szerint soha nem vándoroltak ki annyian Magyarországról, mint 2015 első negyedévében, és soha nem tervezték az ország elhagyását annyian, mint most.
Miközben Magyarország miniszterelnöke keleti diktatúrákról ábrándozik és a kínai munkásokat állítja példaképül a munkavállalók elé, a magyarok nem kérnek az orbáni víziókból, elegük van, és a lábukkal mondanak véleményt erről a katasztrófához vezető politikáról.

Magyarországot elhagyják legjobbjai, a konvertálható tudással rendelkezők, a vállalkozó szelleműek és most már szinte mindenki, aki normálisan szeretne élni. A Demokratikus Koalíció szerint Orbán kormányzásának évei egyre inkább hasonlítanak Szlobodan Milosevics uralkodására, amely alatt Jugoszláviát egy teljes generáció hagyta el. Most látható, hogy Magyarország Európa helyett a szakadék felé tart.

Tragikus valóság, hogy a kényszerből kivándorlók legnagyobb része, akik gazdasági menekültként hagyják el az országot, már soha nem térnek vissza.

Mihamarabb meg kell buktatni az Orbán-rezsimet, hogy ez a nemzetpusztító tendencia megfékezhető legyen. A DK szerint ehhez előrehozott választásra van szükség.

Kakuk György
elnökségi tag
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek