2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

DK: Orbán alatt boldogtalanok a magyarok

Az OECD kiadta az első, boldogságot mutató adatsorát, amelyben a tagországok lakosságát kérdezték meg arról, mennyire elégedettek az életükkel. A Demokratikus Koalíció számára az eredmény nem okozott meglepetést. A válaszok alapján Magyarországon a legkevésbé boldogok az emberek. Egy újabb lista. amelyen sereghajtók lettünk.
A tízfokú skálán 4,7 pontot ért el Magyarország, ezzel nálunk a legkevésbé elégedettek az emberek az életminőségükkel. Portugália és Görögország áll előttünk. A listát Svájc és Norvégia vezeti.

A DK azért sem csodálkozik az eredményen, mert az orbáni maffiakormány idején új munkahelyek nem születtek, a korábbiak veszélybe kerültek. Brutálisan nőttek az adóterhek, az emberek félelemben élnek. Romlott az egészségügyi és a szociális ellátás, félmillió magyar tántorgott ki az országból, ezzel családok sokasága szakadt szét.

Amíg Orbán Viktor és pártja kormányon marad, Magyarország polgárai további életminőség-romlásra számíthatnak. Ezen érdemben csak az áprilisi kormányváltás segíthet.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …