2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Önfelfüggesztés után önkizárás – A Fidesz Benny Hillt is megszégyenítő parádét folytat az Európai Parlamentben

DK: Önfelfüggesztés után önkizárás – A Fidesz Benny Hillt is megszégyenítő parádét folytat az Európai Parlamentben

Idén tavasszal a Fidesz úgy előzte meg a Néppártból való kizárását, hogy önmaga függesztette fel a tagságát, most pedig úgy próbálja meg megelőzni a néppárti frakcióból történő kizárását, hogy saját maga javasol egy “lazább kötődést” a jövőre nézve. Mint egy szerencsétlenül járt fiú, aki azon kapja magát, hogy a barátnője már a szakítós beszéde felénél jár, ezért inkább közbevág, hogy szakítani akar, nehogy már őt dobják ki pillanatokon belül. Így talán a haverok még elhiszik, hogy ő szakított.

A Demokratikus Koalíció szerint ismét a Fidesz bizonyult az európai rekeszizmok legádázabb trénerének; az önfelfüggesztést követő önkizárás egy Benny Hillt is megszégyenítő parádé az Európai Parlamentben, csak a zenét kell hozzáképzelni. De amíg az önfelfüggesztésen még őszintén nevethetett az ország, az önkizárás már csak egy szánalomtól sem mentes kényszeredett mosolyra elég. Ma már talán Orbán sem várja, hogy elhiggyük: ő továbbra is így száll le a bicikliről, már csak hagyománytiszteletből is.

dr. Molnár Csaba
A DK ügyvezető alelnöke, EP-delegációvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum