2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Nyílt levélben szólítjuk fel Kriza Ákost, hogy vizsgálja ki az óvodai alkalmazottak fenyegetését!

DK: Nyílt levélben szólítjuk fel Kriza Ákost, hogy vizsgálja ki az óvodai alkalmazottak fenyegetését!

A médiumokban olvasható szakszervezeti információ szerint Miskolcon „leszóltak” az óvodákba, hogy a dolgozók ne merjenek elmenni a mai pedagógustüntetésre, mert annak következményei lesznek.

A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselőiként követeljük, hogy Kriza Ákos polgármester azonnal indítson vizsgálatot annak kiderítésére, ki próbálta megfélemlíteni az óvodák alkalmazottait, illetve kinek az utasítására telefonáltak körbe ebből a célból.
A szólás és véleménynyilvánítás szabadsága az Alaptörvényben meghatározott joga a magyar állampolgároknak, és ha ebben hatalmi szóval, megfélemlítéssel akadályozzák meg őket, egy jogállamban egy felelős városvezetőnek azonnal intézkednie kell.
Nem engedhetjük meg azt, hogy Miskolc városát ilyen sunyi és aljas eszközök bevetése, a hatalommal való visszaélés miatt megbélyegezzék. Ezért nyomatékosan felszólítjuk Kriza Ákos polgármestert, azonnal kezdeményezze a vizsgálatot – szokása szerint egy nap alatt lefolytatva – és az eredményét azonnal hozza nyilvánosságra!

dr. Tompa Sándor
önkormányzati képviselő
Nagy-Korsa Judit
önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…