2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: Nincs is olyan, hogy „közmédia”

Ma ünnepli önmagát a Fidesz egyik lakájmédiája, amelyet Magyar Televíziónak és Magyar Rádiónak neveznek. Ezek azok az intézmények, ahonnan kiváló szakemberek százait rúgták ki, mert értettek ahhoz, amit csináltak, csak éppen nem a Fidesz politikai szándékai szerint kívánták szerkeszteni, vezetni a műsorokat.

Ez az a „közmédia”, amely elképesztő módon, 70 milliárd forintunkba kerül egy évben. Megkapjuk benne a hír- és történelemhamisítókat, a kiretusálókat, ahol nem hír, ha meghal egy inkább az ellenzékhez húzó színész, ahonnan árad a Fidesz hazug, a valósággal köszönőviszonyban sem levő propagandája. Ahol Orbán házi kérdezője egymilliárdért csinálhat műsort, és persze láthatjuk Videoton-Puskás Akadémia, vagyis az Orbán I. -Orbán II. meccset is a négymilliárdos stadionban háromszáz néző előtt.

A Demokratikus Koalíció szerint nincs olyan, hogy „közmédia.” A Fidesz szórja ezeken a fórumokon az adófizetők pénzét és hazudik éjjel, nappal. Az Orbán-rezsim bukása után menni fog mindenki, aki ebben a gyalázatban részt vett és helyreállítjuk a közszolgálati média tisztességét.

Gréczy Zsolt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…