2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

DK: Nincs is olyan, hogy „közmédia”

Ma ünnepli önmagát a Fidesz egyik lakájmédiája, amelyet Magyar Televíziónak és Magyar Rádiónak neveznek. Ezek azok az intézmények, ahonnan kiváló szakemberek százait rúgták ki, mert értettek ahhoz, amit csináltak, csak éppen nem a Fidesz politikai szándékai szerint kívánták szerkeszteni, vezetni a műsorokat.
Ez az a „közmédia”, amely elképesztő módon, 70 milliárd forintunkba kerül egy évben. Megkapjuk benne a hír- és történelemhamisítókat, a kiretusálókat, ahol nem hír, ha meghal egy inkább az ellenzékhez húzó színész, ahonnan árad a Fidesz hazug, a valósággal köszönőviszonyban sem levő propagandája. Ahol Orbán házi kérdezője egymilliárdért csinálhat műsort, és persze láthatjuk Videoton-Puskás Akadémia, vagyis az Orbán I. -Orbán II. meccset is a négymilliárdos stadionban háromszáz néző előtt.

A Demokratikus Koalíció szerint nincs olyan, hogy „közmédia.” A Fidesz szórja ezeken a fórumokon az adófizetők pénzét és hazudik éjjel, nappal. Az Orbán-rezsim bukása után menni fog mindenki, aki ebben a gyalázatban részt vett és helyreállítjuk a közszolgálati média tisztességét.

Gréczy Zsolt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek