2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

DK: Nevetséges hazudozásba kezdett Deutsch Tamás

Úgy tűnik, hogy az önkormányzati választási vereség a Fidesz EP-képviselőinek idegeit sem kímélte. Deutsch Tamás mai közleményében azt állítja, hogy a javaslatára az Európai Parlament 2020-ban 3 milliárd euróval emeli a kohéziós pénzeket. Meglepő, hogy egy ilyen rövid állításba mennyi hazugságot és csúsztatást tudott elrejteni a fideszes képviselő:

   1. az Európai Parlament egyetlen centtel sem emelte a kohéziós pénzeket, Deutsch ezt összemosta a kifizetési plafon megemelésével,

   2. Deutsch a Regionális Politika Szakbizottság ilyen tárgyú javaslatát nem is szavazta meg, tehát még ez is az ő ténykedése ellenében történt.

Megértjük, hogy ezek nehéz napok minden fideszes számára. Nyilván Deutsch Tamást is megviseli pártja váratlan mértékű önkormányzati választási veresége, ugyanakkor ez nem mentség a hazugságokra. A Demokratikus Koalíció azért dolgozik Brüsszelben, hogy a jövőben közvetlenül az önkormányzatok kapják az uniós támogatásokat, a magyar kormány mindenfajta beleszólása nélkül. Erre éppen azért van szükség, mert Deutsch Tamás és főnökei az ország helyett évek óta a saját zsebüket gyarapíthatják a hazánknak szánt fejlesztési pénzekből.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum