2022. 01. 26. szerda

Paula, Vanda
1 EUR 359 HUF
1 GBP 429 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Négy mosó- és szárítógépet és négy érintésmentes hőmérőt adományoztunk a mentősöknek

DK: Négy mosó- és szárítógépet és négy érintésmentes hőmérőt adományoztunk a mentősöknek

A Demokratikus Koalíció eddig is aktívan kivette a részét a vírus elleni küzdelemből. Aktivistáink és politikusaink a fővárosban és országszerte segítenek az időseknek a gyógyszerbeszerzésben és az élelmiszervásárlásban, az egészségügyi intézményeknek az eszközök, maszkok és védőfelszerelés beszerzésében. Tesszük mindezt azért, mert meggyőződésünk, hogy most minden segítség számít, és mert hisszük, hogy ez a valódi nemzeti összefogás. Nem lehet megengedni, hogy azok, akik ilyenkor is a mi egészségünkért dolgoznak, az alapvető eszközök hiánya miatt ne tudják ellátni feladatukat.

A tegnapi napon a DK 4 darab mosó- és szárítógépet és 4 darab érintésmentes lázmérőt adományozott a mentődolgozóknak, amit Varju László, a DK országgyűlési képviselője, valamint Bedő Kata és Trippon Norbert, a DK újpesti alpolgármesterei adtak át. Mi arra biztatunk mindenkit, hogy ha teheti, bármilyen csekély adománnyal is, de támogassa a valódi hősök munkáját! Egy biztos: a DK ezután is mindenhol ott lesz, ahol segíteni kell.

 

Varju László, a DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke élőben jelentkezett be a Facebookon az adomány átadásakor:

https://www.facebook.com/dk365/videos/2518209855094735/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum