2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

DK: Navracsics lépjen az orosz katonai beavatkozás ügyében!

A világ demokratikus közvéleményét okkal nyugtalanítja, hogy orosz tankok lépték át az orosz-ukrán határt. A magyar nemzet emlékezetéből kitörölhetetlen trauma, amikor a függetlenséget és demokráciát választó magyarok törekvéseit 1956-ban orosz tankok zúzták szét.
Orbán Viktornak, miközben a hazai lakájsajtójában az oroszok kiűzője szerepében tetszeleg, egyetlen szava sincs, amikor az orosz tankok más népek ellen vonulnak fel. A konfliktuskereső miniszterelnök minimális felelősséget sem érez az európai béke és a kárpátaljai magyarok biztonsága iránt.

A DK felszólítja Navracsics Tibor külügyminisztert, hogy a Norvég Királyság nagykövete helyett inkább az Orosz Föderáció nagykövetét kéresse be hivatalába, a szabadság és a béke nevében kérjen tőle tájékoztatást, illetve fejezze ki a magyar nép nevében tiltakozását.

A DK felszólítja a kormányt, hogy hagyjon fel a történelmünk során már egyszer csúfos vereséghez vezető hinta-politikával, és ne kergesse bele Magyarországot az első csatlós dicstelen szerepébe.

Molnár Csaba
DK ügyvezető alelnöke
EP képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum