2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Nagy István agrárminiszter tudott arról, hogy mit csinál a most őrizetbe vett államtitkára?

DK: Nagy István agrárminiszter tudott arról, hogy mit csinál a most őrizetbe vett államtitkára?

A botránytól botrányig bukdácsoló Orbán-kormány földügyekért felelős helyettes államtitkárát korrupciós bűcselekmény gyanújával őrizetbe vették – közölte tegnap az Agrárminisztérium. A sajtóinformációk szerint bilincsben elvezetett Nagy János helyettes államtitkár tökéletes példája azoknak, akik miatt a föld ma nem azé, aki megműveli, az állami támogatás pedig nem azoké, akik megdolgoznak érte és megérdemelnék. Míg gazdák ezrei bizonytalanságban vannak, hogy mikor folyósítják számukra a pályázati forrásokat, a fideszes maffia emberei ellopják a pénzeket.

A Demokratikus Koalíció magyarázatot követel Nagy István agrárminisztertől: tudott arról, hogy mit művel a helyettes államtitkára? Ha igen, miért nem tett semmit? Ha esetleg nem tudott, akkor talán az se tűnne fel neki, ha valamelyik beosztottja ellopna egy egész megyét? A DK szerint Nagy István agrárminiszter magyarázattal tartozik az országnak és minden mezőgazdaságból élőnek. A DK szerint a mostani helyzet felveti azt a kérdést is, hogy a múltban hirtelen távozott agrár közép- és felsővezetők vajon valóban önszántukból, vagy a lebukástól való félelmükben távoztak a minisztériumból? A DK szerint ameddig az orbáni pánikkormány van hatalmon, addig minden egyes nap a fideszes korrupció fogja mérgezni a magyar agráriumot.

Benedek Szilveszter

A DK Agrárkabinet vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum