2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Működik a fideszes családpolitika – Áder húga után újabb kinevezéseket követelünk!

DK: Működik a fideszes családpolitika – Áder húga után újabb kinevezéseket követelünk!

A KLIK élére Áder János köztársasági elnök húgát nevezte ki az Orbán-kormány. A Fidesz tehát továbbra sem vádolható azzal, hogy ne gondolná komolyan, amit a család fontosságáról és elsőbbségéről mond.
A fideszes politikusok családjai nem maradtak az út szélén, egytől-egyig milliárdos közbeszerzéseket, földeket és trafikokat kaptak az elmúlt hat évben, de a pénz persze nem minden. A nemzeti-keresztény kormány képviselőinek családtagjai szerencsére véletlenül pont hazánk legjobb független szakemberei is egyben, akikre bátran rá lehet bízni a haza jövőjét.

A Demokratikus Koalíció Áder János húgának kinevezése után újabb személyi változtatásokat vár el a fideszes családpolitikától. A DK követeli, hogy Orbán Ráhel idegenforgalmi miniszter, Andy Vajna felesége a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, a herceghalmi fideszes polgármester felesége pedig a Nemzeti Választási Iroda elnöke legyen.

A DK szerint továbbá hazánk többet profitálhatna a Fidesz szakembereiből, ha a gyanú szerint az üzlettársát bebetonozó dunaújvárosi fideszes lenne a Magyar Építész Kamara vezetője, az egy éve pénzhamisítás gyanújával letartóztatott fideszes ifjúsági vezető lenne a pénzügyminiszter, és a nők alacsonyabb fizetését helyeslő Kovács Ákos lenne a női egyenjogúságért felelős miniszterelnöki biztos.

A DK szerint a kormány nem tagadhatja meg e kinevezéseket csak azért, mert a kínosan ügyel a látszatra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…