2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

DK: Miből telik Orbánéknak luxusiskolára?

Sajtóinformációk szerint az internetadó elleni tüntetések alatt Orbán Viktor Svájcban tartózkodott. A sajtó szerint a Lausanneban sétálgató miniszterelnök nagyobbik lányát látogatta meg, aki a város egyik iskolájában tanul vendéglátást.

Köztudott, hogy Svájc annak a “hanyatló Nyugatnak” a fellegvára, amit a fideszes vezető naponta szapul: támadja a nyugati értékrendet, életformát, hódítónak beállítva azt a világot, ahová ezer éve tartozni akar a magyar.  Ha Orbán Viktor tisztességes lenne, új stratégiai szövetségeseihez küldené a lányát, tanuljon valamelyik azeri, üzbég, kazah vagy orosz egyetemen.

Az iskola, mely vendéglátás mesterképzéssel foglalkozik, komoly elitegyetemnek minősül, ahol egy év több, mint 58 ezer svájci frankba, azaz több, mint 14 millió forintba kerül, a miniszterelnök viszont a legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint csak összesen 781 ezer forint készpénzzel rendelkezik.

Orbán Viktor tehát beállt azon Fideszes politikusok sorába, akik többet költenek hivatalos keresetüknél, melynek persze semmi akadálya sincs abban a korrupt maffiakormányban, ahol a NAV vezetők korrumpálhatósága már az óceánon túl is köztudott.

A DK szerint felháborító, hogy lassan nincs olyan fideszes politikus, akinek a vagyongyarapodása és adóbevallása akár csak részben megállná a helyét, azt viszont szégyenletesnek tartja, hogy minden idők legkorruptabb politikusai közé immáron egy miniszterelnök is tartozik.

Kerék-Bárczy Szabolcs
elnökségi tag DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…