2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Mi olvastunk a sorok között: nem az Országgyűlés, hanem Kövér László szobája kap 136 millió forintos luxusszőnyeget

DK: Mi olvastunk a sorok között: nem az Országgyűlés, hanem Kövér László szobája kap 136 millió forintos luxusszőnyeget

Ma reggel jelent meg a hír, hogy az Országgyűlés Hivatala nettó 136 millió forintért, azaz több mint 170 millió forintért vesz kézi szövésű szőnyeget az Országház Nándorfehérvári termébe és az ahhoz tartozó termekbe. A valóság, ami e sorok között megbújik, hogy a miniszterelnök Várba költözése után a Nándorfehérvári terem a hozzá tartozó termekkel maga a házelnök, Kövér László szobája lett, így a luxusszőnyegek nem az Országház fényét emelik, hanem csak és kizárólag Kövér László luxusigényeit elégítik ki.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy miközben Magyarországon tombol a válság, százezrek veszítették el a munkájukat és milliók élnek hétről-hétre egyre nehezebben, Kövér László közel kétszáz millió forintot költ a parlamenti szobája szőnyegére. Ez a féktelen, cinikus és méregdrága urizálás csak az Európától távoli elnyomó rendszerekre és banándiktatúrákra jellemző, ahol mindegy, mi van az országgal, a hatalmasoknak az arany is értéktelen, ha nincs gyémántokkal díszítve. A DK szerint Kövér László magyarázattal tartozik az országnak: miért volt fontosabb az ő személyes luxusa, mint a válságkezelés és a magyar családok, dolgozók, nyugdíjasok sorsa? Meddig kell még eltűrnünk a képmutató jacht-keresztények arcpirító rongyrázását?

Varga Zoltán

A DK országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum