2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Mi folyik Rogán önkormányzatánál?

Nem elég, hogy minden nap nőtt néhány négyzetmétert és néhányszáz milliót Rogán Antal vagyona a választási kampány idején, most már az is kiderült, hogy „védelmi pénz” nélkül éttermet sem lehet nyitni a Fidesz frakcióvezetőjére bízott budapesti, V. kerületben.
Sajtóhírek szerint már az ügyészség vizsgálja, hogyan lehetséges az, hogy megnyerve egy pályázatot egy cég engedélyt kap étterme megnyitására, majd felbukkan a tulajdonosnál valaki , hogy eredetileg előírt összegnél milliókkal nagyobb összeget legyen szíves befizetni.

Úgy tűnik, maffiamódszerek uralkodnak Budapest belvárosában, a DK ebben a történetben a Fidesz világát ismeri fel. A Demokratikus Koalíció csak remélni tudja, hogy a felcsúti futballpálya dísztribünjén üldögélő Polt Péterben lesz annyi kurázsi, hogy végére jár ennek a történetnek, illetve megindítja a vagyonosodási vizsgálatot Rogán Antal máig rejtélyes, luxus lakóparkokba vezető meggazdagodása kapcsán is.

Kerék-Bárczy Szabolcs elnökségi tag
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…