2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

DK: Mi folyik Rogán önkormányzatánál?

Nem elég, hogy minden nap nőtt néhány négyzetmétert és néhányszáz milliót Rogán Antal vagyona a választási kampány idején, most már az is kiderült, hogy “védelmi pénz” nélkül éttermet sem lehet nyitni a Fidesz frakcióvezetőjére bízott budapesti, V. kerületben.
Sajtóhírek szerint már az ügyészség vizsgálja, hogyan lehetséges az, hogy megnyerve egy pályázatot egy cég engedélyt kap étterme megnyitására, majd felbukkan a tulajdonosnál valaki , hogy eredetileg előírt összegnél milliókkal nagyobb összeget legyen szíves befizetni.

Úgy tűnik, maffiamódszerek uralkodnak Budapest belvárosában, a DK ebben a történetben a Fidesz világát ismeri fel. A Demokratikus Koalíció csak remélni tudja, hogy a felcsúti futballpálya dísztribünjén üldögélő Polt Péterben lesz annyi kurázsi, hogy végére jár ennek a történetnek, illetve megindítja a vagyonosodási vizsgálatot Rogán Antal máig rejtélyes, luxus lakóparkokba vezető meggazdagodása kapcsán is.

Kerék-Bárczy Szabolcs elnökségi tag
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek