2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Mi, európai magyarok megérdemeljük az európai színvonalú egészségügyet – Követeljük az egészségügyi minimumprogram elfogadását!

DK: Mi, európai magyarok megérdemeljük az európai színvonalú egészségügyet – Követeljük az egészségügyi minimumprogram elfogadását!

Tíz hónapot is kell várakoznia annak, akinek térdprotézisre van szüksége. De nőttek a várólisták a csípőprotézis műtétek és a gerincsérv műtétek esetében is. Hosszú a várakozási idő kell ahhoz is, hogy a beteg egyáltalán a szakrendelésre eljusson, hogy megállapítsák, mi a problémája.

A Demokratikus Koalíció követeli az egészségügyi minimumprogram bevezetését! Miközben mi, európai magyarok hónapokat várunk arra, hogy szakszerű ellátásban részesüljünk, az ápolók és orvosok tömegesen menekülnek külföldre, mert Magyarországon nem kapnak sem megbecsülést, sem normális fizetést, a kórházi körülmények pedig hétről hétre elborzasztanak mindenkit. Azért dolgozunk az Európai Egyesült Államokért, hogy az orvosokat és az ápolókat is védje az európai minimálbér, a betegeket pedig az európai egészségügyi minimum.

Dr. László Imre
országgyűlési képviselő, egészségügyi szakpolitikus, volt kórházigazgató
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum