2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

DK: Mentsük meg a karácsonyt! – A kormány teszteljen le mindenkit ingyen, aki kéri!

A DK a járvány kezdete óta azt követeli a kormánytól, hogy tegye ingyenessé és tömegessé a koronavírus-teszteket, és teszteljenek le mindenkit állami költségre, aki kéri. Mindeddig hiába figyelmeztettük a kormányt, hogy ha nincs tömeges tesztelés, előbb-utóbb pánikszerűen le fogják zárni az országot, és el fog szabadulni a járvány. A kormány nem hallgatott ránk, ennek pedig most egy ország issza a levét. Most az a kérdés, hogy meg tudjuk-e még menteni a karácsonyt, és biztonságban össze tudnak-e majd ülni azok a családok, akik együtt szeretnének karácsonyozni.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy ha már eddig nem tette, akkor legalább most teszteljen le a kormány mindenkit ingyen, aki kéri, hogy a családok biztonságban tudjanak együtt karácsonyozni! Az ünnepek alatt sok család szeretne összeülni azok után, hogy a járvány hónapokra elszakította őket egymástól. Ne csak beszéljenek hát a család fontosságáról, hanem tegyenek is értük végre valamit: ingyen teszteljenek le mindenkit, aki kéri! Mentsük meg a karácsonyt, nekünk is jár, hogy biztonságban találkozhassunk szeretteinkkel!

Kálmán Olga
A DK elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum