2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Már a kórházak üzemeltetését is elvették Káslertől – Itt az ideje, hogy formálisan is távozzon a bukott miniszter!

DK: Már a kórházak üzemeltetését is elvették Káslertől – Itt az ideje, hogy formálisan is távozzon a bukott miniszter!

Tegnap a pánikkormány egy kormányrendeletben hirdette ki, hogy mostantól a veszélyhelyzet végéig már nem Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter felel a kórházakért, hanem Pintér Sándor. Kásler Miklós ezzel már csak hivatalosan maradt egészségügyért is felelős miniszter, feladatai e területen nem maradtak, ez pedig gyakorlatilag a bukását jelenti. Itt az ideje, hogy ez a bukás ne csak informális, hanem formális is legyen!

A Demokratikus Koalíció szerint Kásler Miklós leváltásával a kormány beismerte, hogy nem készítte fel a kórházakat a második hullámra, és elbukott a járvány egészségügyi kezelésében. A DK azt követeli a kormánytól, hogy tegye hivatalossá a döntését, ne csak a feladatait vegye el, hanem hivatalosan is váltsa le Káslert! A DK szerint ha az egészségügyért is felelős miniszter elbukott, akkor miniszteri fizetést sem kell adni neki, hanem azonnali hatállyal le kell váltani.

Varga Zoltán

A DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság tagja, frakciószóvivő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum