2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Követeljük, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét!

DK: Követeljük, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét!

November 25-ig, vagyis holnap délig lehet kitölteni a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Startégiáról szóló kérdőívet a kormany.hu oldalon. A kérdőív november 18-án került fel az oldalra, vagyis arra, hogy a magyarok elmondhassák a véleményüket egy olyan fontos, és mindannyiunk életét meghatározó kérdésben, mint a magyar klímastratégia és a globális klímavédelem, alig egy hetet adott a kormányzat. Ráadásul Orbánék a közvéleményt is elfelejtették tájékoztatni, ami nem is csoda: most ugyanis nem a kormánypropaganda hazugságairól kellene véleményt mondanunk, hanem gyermekeink és unokáink jövőjéről.

A Demokratikus Koalíció éppen ezért azt követeli, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét! A klímaváltozás korunk pokolian fontos problémája: olyan kérdés, amivel kapcsolatban minden magyarnak joga van elmondani azt, amit gondol, még ha ezt a propagandisták nem is tudják olcsó és hazug szlogenekre váltani.


Gyurcsány Ferenc

elnök

Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum