2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Követeljük, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét!

DK: Követeljük, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét!

November 25-ig, vagyis holnap délig lehet kitölteni a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Startégiáról szóló kérdőívet a kormany.hu oldalon. A kérdőív november 18-án került fel az oldalra, vagyis arra, hogy a magyarok elmondhassák a véleményüket egy olyan fontos, és mindannyiunk életét meghatározó kérdésben, mint a magyar klímastratégia és a globális klímavédelem, alig egy hetet adott a kormányzat. Ráadásul Orbánék a közvéleményt is elfelejtették tájékoztatni, ami nem is csoda: most ugyanis nem a kormánypropaganda hazugságairól kellene véleményt mondanunk, hanem gyermekeink és unokáink jövőjéről.

A Demokratikus Koalíció éppen ezért azt követeli, hogy a kormány hosszabbítsa meg a klímavédelmi konzultáció kitöltési határidejét! A klímaváltozás korunk pokolian fontos problémája: olyan kérdés, amivel kapcsolatban minden magyarnak joga van elmondani azt, amit gondol, még ha ezt a propagandisták nem is tudják olcsó és hazug szlogenekre váltani.


Gyurcsány Ferenc

elnök

Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…