2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

DK: Kitiltási botrány- Továbbra is a magyar térfélen pattog a labda

André Goodfriend az Egyesült Államok magyarországi ügyvivője ma reggel ismét egyértelművé tette álláspontját, mely szerint a magyar hatóságok minden lehetséges információval rendelkeznek a kitiltási botránnyal kapcsolatban, így tehát a magyar kormánynak kell lépni, nem pedig másokra mutogatni. Ahogy az ügyvivő úr elmondta, felvették a kapcsolatot mind a hat érintett személlyel, akiket egyidejűleg tájékoztattak a rájuk vonatkozó döntésekről is. A kormány láthatóan nem hajlandó változtatni struccpolitikáján, mellyel pusztán csak azt éri el, hogy a világ számos országában kerül címlapokra a korrupció szinonimájaként.

A Demokratikus Koalíció továbbra is aggodalommal figyeli az ország nyugattól való leszakadását és elszigetelődését, egyúttal felhívja a kormány figyelmét, hogy változtasson arrogáns és despotikus hatalom gyakorlásán, hagyja abba a ködösítést, álljon elő a nevekkel és tisztázza magát, mielőtt még több kárt okoz az országnak.

DK Sajtóiroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…