2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Kezdeményezzük a Nemzetbiztonsági Bizottság összehívását – Lázár János mutassa be a Soros-vádak bizonyítékait!

DK: Kezdeményezzük a Nemzetbiztonsági Bizottság összehívását – Lázár János mutassa be a Soros-vádak bizonyítékait!

Az ország 6 éve tartó folyamatos összeomlására a Fidesz lassan már semmi mást nem tud felhozni, csak hogy Soros György és háttérhatalma akadályozza meg a Orbán-kormányt szent céljai elérésében. Lázár János mára odáig jutott a fantazmagórikus történetírásban, hogy „minden ellenzékhez köthető szervezetet Soros György finanszíroz”. Szerinte vannak erre bizonyítékok is, csak hát a Fidesz hirtelen olyan nagyon jogállamivá vált, hogy azokat nem hozhatja nyilvánosságra, mert nem publikusak.
Ha persze bármi ilyenről tudomása lenne a kormánynak, már a Magyar Időktől a köztévén át Habony Árpád médiabirodalmáig erről szólna minden kormánypárti sajtótermék, arról nem is beszélve, hogy talán még a készenléti rendőrséget is bevetnék a civil szervezetek irodáinak elfoglalására. Így, hogy nincs bizonyíték, Lázár inkább a titkosszolgálatok mögé bújik; ügyetlen blöffel fedezve a kormányzati hazugságot.

A Demokratikus Koalíció a Nemzetbiztonsági Bizottság összehívását kezdeményezi, hogy Lázár János bemutathassa a vádaskodása bizonyítékait. Ha a Fidesz nem támogatja a bizottság összehívását, azzal elismeri, hogy Lázár János hazug lejáratókampányt folytat az ellenzék és a civil szféra ellen.

Vadai Ágnes
Alelnök
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Komolyan veszi azt a régi mondást Bódi Sylvi, hogy „minden nap egy alma az orvost távol tartja”. A modell, aki aranykalászos gazda minősítéssel is ren…
A Filharmónia Magyarország miskolci bérletének új évadát a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje nyitja meg 2021. október 26-án a Miskolcon a Művészete…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum